ØKOLOGISK lammekjøtt og fell

Kanskje du saknar slakteren der du kunne velja oppdeling, eller på jakt etter økologiske produkt som skil seg frå det du finn i butikken? Eller, kanskje du vil vete litt meir om kjøttet du et?

Uansett kva, med nokre få klikk (eller trykk) kan du handle økologisk lammekjøtt etter eige ønske, eller ein varm fell - direkte frå oss, like trygt som i butikken.

Kjøtt frå gammalnorsk spælsau er kjent for å ha ein mild, viltprega smak. Kjøttet er marmorert, magert, mørt og fantastisk godt! Vi sluttforer ikkje våre lam med kraftfor, produktet er 100% naturleg! Kjøtt frå denne rasen blir ikkje merka i butikk, einaste moglegheit er å handla direkte frå ein produsent.

Lam leverer me som ferskvare i veke 39/40, direkte fra godkjent slakteri/nedskjæringsbedrift. Sauefell har me heile året, så lenge lageret rekk.

Slik handlar du frå oss 

Tjeneste 1

Klikk her for å begynne å skrive. Ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam nisi.

Tjeneste 2

Klikk her for å begynne å skrive. Illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et.

Tjeneste 3

Klikk her for å begynne å skrive. Ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit.

Tjeneste 4

Klikk her for å begynne å skrive. Sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam.

Familiekassa


Perfekt dersom du vil laga ditt eige pinnekjøtt og/eller vil dela opp i mindre deler etter smak og behag.

Ei lam har ein vekt på mellom 15-22kg.

Pris: 160kr per kg. Endeling sum blir berekna når du får levert lammet, du vert ikkje fakturert før levering.

Prisdøme her i nettbutikken gjeld eit lam på 15kg.

Oppdeling (sjå bilde for referanse)

  1. Hel side med bryst med nakke med kotelettkam, lammesadel og lammeribbe x 2. Dette er råstoff som kan saltast og tørkast til pinnekjøtt. Dersom du ikkje vil laga pinnekjøtt kan du jobba vidare med stykket og dela det opp. Både kam og sadel består av både indrefilet og ytrefilet. Kotelettkam kan vi bruka til kotelettar eller carré. Kotelettane eignar seg godt til både grilling og steiking. Lammefilet (indre og ytre) kan skjerast ut og heilsteikast eller blir steikt i medaljongar. Dei kan òg brukast til filt sauté eller grillspyd
  2. Bog x 2, perfekt til langtidsstekning, eller du kan beina han ut, surra og bruke som steik
  3. Lår x 2 blir brukt som lammesteik med og utan bein og til fenalår, i skiver til steiking og grilling. Du kan òg beina ut låret slik at vi får mørbrad, flatbiff, beinfri lammesteik og skav til gryteretter. Lammeskank er den nedste delen av lammelåret og kan breserast, kokt eller bli grilla.


Spekekassa

Leveres oppdelt og vakumert. Du kan velge mellom eit heilt eller eit halvt lam.

Eit lam veg mellom 15-22kg.

Pris: 170kr per kg. Endelig sum vert berekna når du får levert lammet, du vert ikkje fakturert før levering.

Prisdøme her i nettbutikken gjeld eit heilt lam på 15kg.

Oppdeling (sjå bilde for referanse)

  1. Bryst med nakke i skiver blir brukt fersk eller lettsaltet, til frikassé, fårikål og som innlegg i rull.
  2. Bog i skiver eller heile kan serverast fersk eller lettsaltet. Blir brukt til kokte rettar som fårikål, frikassé og andre gryteretter. Av bog kan du òg lage kjøttdeig som blir brukt til b.la moussaka og greske kjøttbollar. Du kan langtidssteike den heil, fantastisk godt!
  3. Kotelettar av kam og sadel. Lammesadel går frå låret og fram til ribbeina, kammen går frå ryggen og fram til nakken. Både kam og sadel består av både indrefilet og ytrefilet. Kotelettane eignar seg godt til både grilling og steiking.
  4. Lammeribbe heil eller i deler, og slagside kan brukast til fårikål, grillkjøtt og gryteretter. Kan og saltast og tørkast til pinnekjøtt. Slagsiden kan brukast til lammerull.
  5. Lår blir brukt som lammesteik med og utan bein og til fenalår, i skiver til steiking og grilling. Du kan òg beina ut låret slik at vi får mørbrad, flatbiff, beinfri lammesteik og skav til gryteretter. Lammeskank er den nedste delen av lammelåret og kan breserast, kokt eller grilla.


Prisliste

Tjeneste 1

Ipsa quae ab illo inventore veritatis

200 NOK

Tjeneste 2

Architecto beatae vitae dicta sunt

1500 NOK

Tjeneste 3

Eos qui ratione voluptatem sequi

3000 NOK

Tjeneste 4

Magnam aliquam quaerat voluptatem

4500 NOK

Tjeneste 1

Dolores eos qui ratione voluptatem

200 NOK

Tjeneste 2

Commodi consequatur quis autem

1500 NOK

Tjeneste 3

Voluptas sit aspernatur aut odit

3000 NOK

Tjeneste 4

Ratione voluptatem sequi nesciunt

4500 NOK

Bestill våre tjenester

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.

Portefølje

Post
Post
Post
Post

Tjenester

Tjeneste 1

Klikk her for å begynne å skrive. Ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam nisi.

Tjeneste 2

Klikk her for å begynne å skrive. Illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et.

Tjeneste 3

Klikk her for å begynne å skrive. Ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit.

Tjeneste 4

Klikk her for å begynne å skrive. Sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam.

Tjeneste 5

Klikk her for å begynne å skrive. In ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum.

Tjeneste 6

Klikk her for å begynne å skrive. Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor.